Om YoYo

YoYo Mobile - en ledende aktør innen mobiltjenester

YoYo Mobile as ble startet i mai 2002 av Anders Semb Hermansen og Martin Bülow-Berntzen. Helt siden oppstarten har vi hele tiden vært ute med nye tjenester som har økt volumet i markedet for sms-tjenester. Det har resultert i betydelig kompetanse innen mobiltjenester. I tillegg til god innsikt i markedet har vi en meget godt utviklet teknisk plattform som det hele tiden bygges videre på.

I 2010 startet YoYo Mobile og Smiley Comunication firmaet EasyTraffic as. EasyTraffic er i dag markedsledende på varslinger om kontroller på SMS, med blant annet nettsidene www.politiet.net.

Det er bedrifter i alle størrelser som benytter YoYo sine løsninger. For kommunikasjon til egne kunder og ansatte gjennom mobiltelefon, alt fra små internettportaler til store mediakonsern.

YoYo Mobile streber hele tiden etter å ligge i forkant av utvikling av mobile tjenester og med gode og gjennomtestede tekniske løsninger bidrar vi til å skape en solid økonomisk vekst for våre partnere.

Partnerne kobler seg enkelt til våre systemer og kan da enten benytte våre ferdige løsninger eller lage egne løsninger ved å bruke et http-grensesnitt og YoYo sin oppkobling til teleoperatørene.

Norge har helt siden 2000 vært et foregangsland når det gjelder slik utvikling gjennom dyktige programmere og kunnskap om markedet. Noe vi i YoYo er stolte av å ha fått bidratt til.